svētdiena, 2016. gada 11. septembris

MP protokols (06.04.2016.)

Sēde sākās:        plkst. 11.30
Sēdes vadītāja: Svetlana Meiere
Sēdē piedalās:   Raisa Dukaļska, Ināra Čodare, Sima Irišina, Jeļena Narica, Naļa Hohlova, Marianna Bondenkova, Igors Sergejevs.
Sēde beidzās:     plkst. 11.50

Darba kārtība:
1.      Vidusskolēnu ZPD izstrādāšanas jautājumu apspriešana.

Tika izskatīta situācija ar skolēnu ZPD mūsu skolā un apspriestas ZPD tēmas, ar kurām skolēni šogad piedalījās Latgales reģiona vispārējās vidējās izglītības iestāžu skolēnu zinātniski pētniecisko darbu konkursā. Šogad tikai viens mūsu skolas skolēns (Edgars Tarvids 12.b) izstrādāja ZPD bioloģijā un piedalījās šajā konkursā Daugavpilī. Visi MK vadītāji un daži mūsu skolas skolotāji apmeklēja semināru par ZPD izstrādāšanu un aizstāvēšanu, kas notika R1VĢ.
Lai uzlabotu situāciju ar vidusskolēnu ZPD tika nolemts:
§ Katram skolotājam, kurš strādās 10.-12.klasēs 2016./2017.māc.gadā līdz 15.08.2016. piedāvāt kaut vienu ZPD tēmu jebkurā jomā (var piedāvāt ne tikai sava mācību priekšmeta tēmas) apspriešanai MK sēdē. MK vadītājiem apkopot informāciju un nodot direktora vietniecei S.Meierei.
§ S.Meierei pedagoģiskajā sēdē augustā piedāvāt pedagogiem apkopotu ZPD tēmu sarakstu, ar kuru septembrī klašu stundās arī iepazīstināt vidusskolēnus. Jebkurš vidusskolēns (pēc vēlmes) var paņemt  piedāvāto tēmu vai  izvēlēties citu, kā arī izvēlēties sava darba vadītāju.
§ Visi vidusskolēnu ZPD tiks izskatīti skolas skatē martā. Katru mācību gadu tiks izveidota komisija, kuras sastāvā būs MK vadītāji un skolas administrācijas pārstāvji. S.Meierei sadarbībā ar MK vadītājiem līdz 2016./2017.mācību gada I semestra beigām  izstrādāt ZPD vērtēšanas skalu. Katrs skates dalībnieks saņems atzīmi par darbu.
§ Katrs vidusskolēns, kurš triju gadu laikā izstrādās ZPD un piedalīsies skolas ZPD skatē, beidzot vidusskolu, saņems skolas apliecinājumu (izziņu) par ZPD aizstāvēšanu, kurā tiks ierakstīta darba tēma, joma, vadītājs un saņemtā atzīme.

2 komentāri:

  1. Sveiki,
    Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka misis Henrietta Fernando, cienījama privātu aizdevumu aizdevējs ir atvērusi finanšu iespēju visiem, kam vajadzīga nekādu finansiālu palīdzību. Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai jums ir nepieciešama kapitāla aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, jo mēs esam šeit, lai visiem jūsu finanšu problēmas. Mēs piedāvājam ātru un uzticamu saņēmējvalstīm aizdevumus starp € 5000 un € 50.000.000 ar zemu procentu likmi 2%, cilvēkiem, uzņēmumiem un sabiedrībai skaidru un saprotamu noteikumiem un nosacījumiem, kas perfekti atbilstu jums.
    Nav kredīta pārbaude nepieciešama, 100% garantēta.

    Rakstiet mums piemērot tagad: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  2. Sveiki,
       Vai esat ieinteresēts saņemt aizdevumu? Mēs piedāvājam aizdevumus, sākot no personīgiem līdz rūpnieciskiem aizdevumiem, ieinteresētajām personām un uzņēmumiem, kuri meklē finansiālu palīdzību vai izaugsmi. Mūsu klientiem piedāvājam lielu un mazu aizdevumu summu. Mēs piedāvājam arī ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumu ar uzticamu garantiju. Mūsu kredīta procentu likmes ir ļoti zemas un pieejamas ar apgrozāmu ilgumu. Mēs piedāvājam mūsu aizdevumus saviem klientiem USD ($), GBP (?) Vai Euro (?) Un šādās kategorijās.
    Auto aizdevumi
    Hipotekārie aizdevumi
    Biznesa aizdevumi
    Personas aizdevumi
    Nekustamā īpašuma aizdevums.
    Es gaidu jūsu atbildi šodien. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar: collinsmark640@gmail.com

    AtbildētDzēst